sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Autokorjaamohommissa

Vertaus aurtokorjaamojen luotettavaan palveluun ontui illan ympäristö- ja kaavoituslautakunnassa, kun puh.joht. Hellsten (sosdem) vaati meitä palvelemaan turkulaisia (lue: Nostokonepalvelu oy:tä tässä kohtaa), kuin hyvässä korjaamossa tehtäisiin.
Vaikutti siltä, että nämä korjaamon sedät (puh.joht. ja varapuh.joht.) olisivat tulleet luvanneeksi hieman liian paljon ja nopeasti jollekin jotakin.
Me vastapuolella halusimme pitää kiinni Hirvensalon osayleiskaavan valmistumisesta emmekä suostuneet antamaan poikkeuslupaa haetulle Lauttarannan rantarakennukselle rakentavan osapuolen kiireeseen vedoten. Rakennus oli sitäpaitsi saanut rakennussuojelulta, kaupunkikuvalautakunnalta ja esittelevältä asemakaavatoimistolta kielteisen lausunnot. Mutta eiku vaan kokoomus-demarijäsenet vaativat asian kiirehtimistä. Onnellisesti kuitenkin kävi demokraattisen päätöksenteon suhteen, sillä toveridemari Marjatta piti oman mielensä ja ratkaisi asian listaesityksen eduksi. Harvinainen tilanne. En muista monesti näin käyneen. Siis siten, että demariryhmässä uskalletaan olla omaa mieltä. Kiihkeä keskustelu väritti kokoustunnelman niin, että taas tuntui hyvältä olla luottamushenkilö. Lisää yllätyksiä jatkossa, please.
Hirvensalon osayleiskaavaa odotellaan aikanaan mielenkiinnolla käsittelyihin joissa eri kansalaisryhmät ja vaikuttajat saavat sanoa sanansa. Vasta sen jälkeen on kummallisten rantaratkaisujen aika. Let it be.

Ei kommentteja: